Suklaapirtelö

Herkullinen pirtelö, jonka maku tulee suolakaramellikastikkeesta ja pähkinärouheesta. Kerrassaan loistava yhdistelmä!

Suklaapirtelö

Ainekset:

1 jäätelölasi

3 jäätelöpalloa Rouhittu suklaa 1,5 litraa
1 dl maitoa 3 %
50 g tummaa suklaata
2 rkl paahdettuja hasselpähkinöitä
1 rkl toffeekastiketta
1 dl vispikermaa (vispattuna)

Valmistus

  1. Pilko hasselpähkinät hienoksi.
  2. Sulata suklaa vesihauteessa ja kasta lasin reuna suklaaseen, pyöräytä reuna hienonnetussa pähkinässä.
  3. Valuta lasin sisäpinnalle toffeekastikeraitoja.
  4. Sekoita maito ja Suklaarouhejäätelö. Kaada seos lasiin.
  5. Lisää päälle kermavaahtoa ja loput hienonnetuista pähkinöistä.

Mer recept