Toffee-päärynäherkku

Suolakaramellijäätelöä, uunipäärynöitä ja rapsakkaa hasselpähkinäkaramellia. Yksinkertaista, juhlavaa ja hyvää!

Toffee-päärynäherkku

Ainekset:

4 hengelle

1 pkt Toffee-Merisuolajäätelö 0,5L
4 kpl päärynöitä
1 kpl vaniljatanko
1 dl hasselpähkinöitä
1,5 dl vaahterasiirappia
50 g voita

Valmistus

  1. Kuori päärynät, ota siemenkota pois, halkaise ja aseta uunipellille.
  2. Halkaise vaniljatanko ja kaavi vaniljansiemenet pois. Sekoita vaniljatangonpalat vaahterasiirappiin ja kaada päärynöiden päälle.
  3. Lisää voi pieninä nokareina uunipellille. Pilko hasselpähkinät ja ripottele pellille.
  4. Paahda uunissa 225 °C:ssa noin 15 min.
  5. Asettele lautasille ensin päärynät, sitten jäätelö ja lopuksi vanilja- ja hasselpähkinäkaramelli.

Mer recept